Wandelcoaching

Het leven kunnen we zien als een levensschool waar ons de mogelijkheid wordt geboden om ons persoonlijk te ontwikkelen. Tegelijkertijd is ons leven een zoektocht, een speurtocht.

Wandelcoaching biedt u de mogelijkheid om via wandelen in de natuur op zoek te gaan en te speuren naar; antwoorden, dromen, je passie, je valkuilen, ambities, enz. Kortom je bewust te worden wie je bent en welke mogelijkheden je allemaal in je hebt. Wandelen zet ons mentaal maar ook fysiek in beweging. Tijdens het wandelen maken we gebruik van de omgeving, de natuur en de stilte.

Aanleiding om een coaching traject te gaan bewandelen kan verschillende redenen hebben;

  • geen plezier beleven aan het werk
  • vermoeidheidsklachten
  • herstel van een burn-out
  • behoefte aan persoonlijke groei
  • opzoek naar jezelf en jouw kwaliteiten en mogelijkheden. 
  • verliesverwerking

Doel:

Wandelcoaching helpt je inzicht te krijgen in hoe je de dingen doet zoals je ze doet en het waarom. Door bewustwording geef je jezelf de mogelijkheid keuzes te maken. Een reis waarin je kunt onderzoeken en experimenteren. Inzicht, helderheid en bewustwording geven een gevoel van vrijheid en creativiteit. Het inspireert en laat de levensenergie stromen. Je komt weer in beweging. Lichaam en geest komen in balans en zijn verbonden. Je bent steeds beter in staat om je passie te volgen en het beste uit jezelf te halen.

Methode:

Naast het gesprek maken we bovendien gebruik van mindfulness, ontspanningsoefeningen, lichaamswerk en ervaringsgerichte oefeningen. Door mentaal en fysiek in actie te komen ben je in staat sneller tot de kern te komen dan alleen te praten. Naast de activiteit zal ook de stilte verrassende antwoorden geven.

Intake gesprek:

Vooraf word je uitgenodigd voor een intakegesprek waar de inhoud van het traject en de doelen besproken worden. Ook de duur van het traject wordt ingeschat.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Praktijk Balans.

Wil jij een afspraak maken voor een intakegesprek?