Contact

 

Voor vragen of aanmeldingen kunt u vanzelfsprekend met ons contact opnemen. Als u de telefoonbeantwoorder in spreekt bellen wij u dezelfde dag terug.

Per mail zijn wij te bereiken op: info@praktijkbalans.nl

Openingstijden:

Praktijk Balans is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

 

Routebeschrijving (Gebouw Rhijnenburgh, Van der Valk Boumanweg 178 C, 2352 JD Leiderdorp)

 

Openbaar vervoer
Vanaf Leiden Centraal Station (CS):
U kunt stadsbus 1 (richting Alrijne Ziekenhuis) of stadsbus 2 (richting Leiderdorp Oranjewijk) nemen, uitstappen bij halte Van der Valk Boumanweg. Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar het kantoorgebouw Rhijnenburgh (zie kaart).

Vanaf Leiden Lammenschans:
U kunt stadsbus 1 (richting Alrijne Ziekenhuis) of stadsbus 2 (richting Leiderdorp Oranjewijk) nemen, uitstappen bij halte Van der Valk Boumanweg. Vanaf hier is het 4 minuten lopen naar het kantoorgebouw Rhijnenburgh (zie kaart).

Wanneer u door de ingang naar binnen komt, loopt u rechtdoor tegen de lift aan en de trap is aan de rechterzijde daarnaast. U moet op de derde verdieping zijn. Wanneer u op de derde verdieping gearriveerd bent, is de wachtkamer van Praktijk Balans aan uw rechterhand.

Met de auto
Vanuit richting Amsterdam:
Volg de A4 richting Rotterdam tot de afslag 6 (Hoogmade). Rijd in de richting van Leiderdorp/Leiden en almaar rechtdoor. U passeert hierbij 4 rotondes, bij de laatste rotonde ligt het Alrijne Ziekenhuis aan uw linkerhand. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtdoor; bij de tweede stoplichten slaat u rechtsaf. U bevindt zich nu op de Van der Valk Boumanweg. Het kantoor ligt aan de rechterkant op nummer 178.

 

 

 

Vanuit richting Utrecht (N14)/Rotterdam (A4):
U komt bij afslag 6a (Zoeterwoude-Rijndijk); vanuit richting Utrecht rijdt u rechtdoor op de N14 en slaat bij de T-splitsing aan het einde rechtsaf richting Leiden-Oost, vanuit richting Rotterdam gaat u aan het einde van de afrit linksaf richting Leiden-Oost en vervolgens slaat u bij de T-splitsing aan het einde rechtsaf. U volgt de weg almaar rechtdoor, waarbij u aan het einde van de weg bij de stoplichten met de weg mee naar links buigt. Bij de volgende stoplichten slaat u rechtsaf richting Leiderdorp. Nadat u over de brug bent gereden, slaat u bij de volgende stoplichten linksaf. U bevindt zich nu op de Van der Valk Boumanweg. Het kantoor ligt aan de rechterkant op nummer 178C.

Wanneer u door de ingang naar binnen komt, loopt u rechtdoor tegen de lift aan en de trap is aan de rechterzijde daarnaast. U moet op de derde verdieping zijn. Wanneer u op de derde verdieping gearriveerd bent, is de wachtkamer van Praktijk Balans aan uw rechterhand.

Parkeren
Voor het kantoor is gratis parkeergelegenheid. Mocht het daar vol staan, dan is er verder in de omgeving mogelijkheid tot vrij parkeren.

Contactformulier