Een team in beweging = bewustwording = vooruitgang

Wat houdt persoonlijke coaching in?

Een geolied team bestaat uit individuen die zich verbonden voelen met hun dagelijks werk en collega’s. Mensen die de passie en bezieling zoeken binnen hun werk. Die blij worden wanneer zij in beweging zijn en ervaren dat zij stappen maken en voldoening halen uit hun vak. Die meesterschap zoeken binnen hun leven. Zich bewust zijn dat zij de regisseur van hun eigen leven zijn. Die bereid zijn naar zichzelf te kijken en open staan om te leren.

Wanneer dit niet aanwezig is hangt een team met losse eindjes aan elkaar. Men functioneert op de automatische piloot. Voelt zich minder verantwoordelijk en verbonden met elkaar. Men durft zich niet uit te spreken. Er wordt over elkaar geroddeld en het ziekteverzuim is hoog. Een negatieve energie sluipt als een dief in de nacht het team binnen.

Praktijk Balans biedt teamtrainingen op maat en individuele coaching. Wij zetten mensen mentaal en fysiek in beweging. Wij werken met ervaringsgerichte oefeningen. Hierdoor is men sneller in staat inzicht te krijgen in o.a. eigen patronen en werkhouding. Men komt sneller tot de kern van de zaak. Plezier en het aangaan nieuwe uitdagingen helpen je bij het ontdekken en toepassen van eigenschappen/kwaliteiten van jezelf.

Wij maken o.a. gebruik  van eigen ontwikkelde oefeningen met een focus op communicatie en feedback
Wij zetten een diversiteit aan vormen in als metafoor gericht op; samenwerking, persoonlijk leiderschap en opbouwen van zelfvertrouwen

Aanmelding bedrijven