Omgaan met jezelf en de ander

Praktijk Balans start in het voor- en najaar de training: Omgaan met jezelf en de ander. Een training voor pubers die willen ontdekken dat zij de 'regisseur'van hun eigen Leven zijn. Deze training richt zich o.a. op de sociale vaardigheden en persoonlijke mogelijkheden (kwaliteiten) van de deelnemer.

Balans-flyers-omgaan-met-jezelf-en-ander

Tijdens de pubertijd hebben jongeren regelmatig last van o.a.; onzekerheid, een negatief zelfbeeld, moeite met het geven van je eigen mening, conflicten met je ouders. het verleggen van grenzen, angsten en het niet durven nemen van initiatieven. Het bijzondere en unieke aan deze training is dat de puber zelf de inhoud van de training bepaalt. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. Kinderen in de pubertijd vragen van ouders o.a. veel aandacht, creativiteit, empatisch vermogen. geduld, grenzen en veel vragen. Oak het loslaten kan ouders veel moeite kosten. Daarom worden ouders oak nauw betrokken bij de training.

Er zijn diverse zorgverzekeraars die de training vergoeden onder de aanvullende verzekering ‘alternatieve geneeswijze’. U dient zelf contact op te nemen met de verzekeraar. Indien u een minimuminkomen heeft kunt u een beroep doen op de Wet Bijzondere Bijstand van de gemeente. 


'OMGAAN MET JEZELF EN DE ANDER'

De training geeft je inzicht in jouw gebruiksaanwijzing GO FOR IT!

Voor meer informatie:
0715322713

Heeft u een vraag?