Aanbod:

Mindfulness

Vandaag de dag krijgen we zoveel prikkels binnen dat ons hele systeem soms vastloopt. We krijgen het gevoel dat we geleefd worden. Zo sluipen er langzaam allerlei klachten ons bestaan binnen zoals; stress, piekeren, faalangst, burn-out en zelfs de kans op een depressie ligt op de loer. Het belemmert ons o.a. in onze ontwikkeling en maakt ons vermoeid. Onze gedachten vliegen alle kanten op. Het ene moment maken we ons zorgen over de toekomst het andere moment twijfelen of we goed hebben gehandeld. We vergeten in het ‘moment’ te leven.

Mindfulness is een evidence-based methode die ons helpt te leven in het ‘hier en nu’. Een manier die ons weer in de gelegenheid stelt een balans te vinden tussen lichaam en geest door met bewuste aandacht in het leven te staan en het leven hierdoor echt te ervaren.

Praktijk Balans verzorgt 8 dinsdagavonden waarbij je kennismaakt met mindfulness door middel van een diversiteit aan oefeningen en ervaringen. Deze oefeningen en ervaringen geven je inzicht wat jouw manier is om bewust het leven te ervaren. De trainingen worden gegeven in groepsverband. Individueel een mindfulness programma volgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdstip : 19.30 uur – 21.30 uur

Locatie : van der Valk Boumanweg 178 C te Leiderdorp

Kosten : € 300,- inclusief materialen

Individuele coaching: € 95,-

Start nieuwe mindfulness trainingen verwijzen wij u door naar onze website www.praktijkbalans.nl onder kopje 'NIEUWS'

Er zijn verschillende zorgverzekeraars die via de aanvullende verzekering een deel van de training/coaching vergoeden.

U kunt zich opgeven via onze website  ‘contact’