Traject ‘Laat je Kennen’

Traject 'Laat je kennen'

Praktijk Balans verzorgt een jongvolwassen traject ‘Laat je kennen’ samen met het samenwerkingsverband Better Be Me. Ons gezamenlijke uitgangspunt is dat ieder mens uniek is, talenten heeft en obstakels tegenkomt. We werken op een persoonlijke, directe en respectvolle manier. Wij gaan graag de verbinding ten volle met jou aan en benoemen wat we zien en ervaren in het contact. Voor ons is ervaren doen, meemaken en beleven om van daaruit tot nieuwe inzichten te komen en je te openen voor dat wat in je leeft.

Voor wie:

  • Leeftijd 17 - 24 jaar
  • je wilt in een groep oefenen met het laten zien wie je bent
  • je wilt jezelf beter leren kennen
  • je wilt een patroon wat je ziet bij jezelf onderzoeken

Waarom:

Stoer, stil, populair of afstandelijk...hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: Ik laat me niet kennen! Als ik vertel hoe ik me voel, wat ik heb meegemaakt, wat ik werkelijk denk...dat begrijpen ze niet en ze zullen me links laten liggen. Zo vaak is de gedachte en soms is dat ook de ervaring. Je weet niet altijd wat er in jezelf omgaat.  

"Laat je niet kennen!" is een uitdrukking die impliceert dat het goed is om je niet te laten kennen. Maar waarom zou dat niet mogen? Je voelt tijdens deze vijf avonden hoe fijn het is als je jezelf juist wel laat kennen. Je gaat meer voelen, je maakt contact en er ontstaat verbinding. Hierdoor ga je meer en meer jouw eigenheid ervaren. Ook zal blijken dat je veel meer gemeen hebt met anderen dan je denkt. Dat lucht op.

Wat gaan we doen

  • Kennismaken met elkaar. Voorbij de eerste indruk en het masker dat je soms opzet.
  • Voelen, denken, doen. Gedachten hebben een krachtige invloed op je gevoelens en je manier van handelen. Onderzoek hoe dat bij jou in elkaar zit.
  • Onverwachte kanten van jou en de anderen. Je levenslust en energie helemaal voelen.
  • Op de drempel staan. Wat van jezelf laat je zien en bij wie laat jij je meer kennen? Wat kom je dan tegen van jezelf en wie of wat is hulp hierbij?
  • Verdiepen wat uit de voorgaande avonden naar voren is gekomen. Creatie maken van iets van jouw binnenwereld en afsluiting.

Tijdens deze avonden nodigen we je in alle vrijheid uit: laat je kennen…

Wil je dichter bij jezelf komen, meer zelfvertrouwen krijgen en zijn wie je bent?

Neem dan contact op met Praktijk Balans of kijk op de website van betterbeme

Gebouw Rhijnenburg
Van der Valk Boumanweg 178 C
2352JD Leiderdorp
Telefoon 06 225 45 997

info@praktijkbalans.nl
www.praktijkbalans.nl

KvK 85 749 869
RBCZ 204192R
NVPA 100177