Workshop ‘Laat je Kennen’

Workshop 'Laat je kennen'

Praktijk Balans verzorgt de jongvolwassenentraining ‘ Laat je kennen’ samen met het samenwerkingsverband Better Be Me. Ons gezamenlijke uitgangspunt is dat ieder mens uniek is, talenten heeft en obstakels tegenkomt. We werken op een persoonlijke, directe en respectvolle manier. Wij gaan graag de verbinding ten volle met jou aan en benoemen wat we zien en ervaren in het contact. Voor ons is ervaren doen, meemaken en beleven om van daaruit tot nieuwe inzichten te komen en je te openen voor dat wat in je leeft.

Hoe gaat deze training in zijn werk?

Onze werkwijze is ‘to the point’, lichaamsgericht, spiegelend en praktisch. Onze aanpak maakt je bewust van wat jij doet en laat in een situatie. Dit helpt je om vanuit jezelf tot ander handelen te komen, je hart te volgen en van daaruit je eigen keuzes te maken. De jongvolwassenentraining is er voor jou om je eigen antwoorden te vinden en te zijn wie je bent.

Voor wie is deze training?

vijf avonden voor jongvolwassenen van 17 tot 25 jaar
De training is bedoeld voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Of het nu gaat om de keuze tussen werken en studeren, een zoektocht naar meer diepgang in je leven of meer zicht krijgen op wie jij werkelijk bent, het is moeilijk een klankbord voor jezelf te zijn.

Om de training te volgen, hoef je niet per se depressief of in de war te zijn. Wat we vaak na afloop van de trainingen terughoren is: “Ik wist niet dat het ook voor mij was.”

Veel voorkomende thema’s in de training zijn:

  • keuzestress
  • drukte in je hoofd
  • onzekerheid
  • plannen/organiseren
  • concentratieproblematiek
  • omgaan met verlies, ziekte of pijn
  • verslavingen

Wil je dichter bij jezelf komen, meer zelfvertrouwen krijgen en zijn wie je bent?

Neem dan contact op met Praktijk Balans of kijk op de website van better beme